Dr. E. Voss Professional CareDe producten van Dr. E. Voss Professional Care bevatten hoge concentraties van de werkzame stoffen die de huid nodig heeft.

De producten bevatten:

 

  • Viervoudig hyaluronzuur die zorgt voor een gezonde vochtbalans en intensief rimpelvorming tegengaat;
  • Hoge concentratie Q10 die de natuurlijke celfuncties van de huid stimuleert (stevige huid en elasiticiteit)
  • Hoge bescherming tegen UV-licht (90%)

 

Daarnaast bevatten de producten geen stoffen die slecht zijn voor uw huid, zoals:

 

  • paraffine, gebruikt om een vettende werking aan crèmes te geven, maar die poriën kunnen afsluiten en ontregelen;
  • parabenen, een conserveringsmiddel waarvan indicaties zijn dat het borstkanker kan veroorzaken. Dit is overigens niet bewezen;
  • emulgatoren, gebruikt om niet mengbare stoffen zoals olie en water te mengen. Deze stof wordt in bijna alle crèmes gebruikt en wast de beschermende vetlaag van de huid waardoor irritatie, eczeem en droogheid kan ontstaan.

 


De productlijn bestaat uit twee delen, de Hya4 en Lia C6 producten. De Hya4 producten brengen de werkzame stoffen in de huid, de Lia C6 producten beschermen onder andere tegen rimpels en zonlicht (80% UV filter). Door het gebruik van de producten van dr. E. Voss Professional Care blijft de natuurlijke barriere van uw huid intact en de waterhuishouding onverstoord. Uw huid kan hierdoor blijven 'ademen'.

De producten van dr. E. Voss Professional Care zijn exclusief verkrijgbaar bij de betere (schoonheids-)salons, en zeer geschikt als aanvulling op uw behandelplan. Wilt u advies over de producten, of wilt u een behandelplan (al dan niet in combinatie met een of meer van onze andere behandelingen gericht op huidverbetering en -verjonging), neemt u dan contact op voor een gratis intake! Kijk voor onze gegevens onder het kopje 'Contact'.


Hya4 Producten:


Hya4 Deep Lift + Q10 (30ml) €89,-

Deze gel bevat hyaluronzuur welke bijdraagt aan een gezonde vochtbalans, en een hoge concentratie Q10, die de natuurlijke celfuncties van de huid stimuleert. 
Daarnaast bevat de gel speciale peptides die rimpelvorming tegengaan.


Hya4 Aknex (30ml) €59,-

Deze gel bevat o.a. hoge doses vitamine B2 en B5, welke ontstekingsremmend en verzachtend werken. Daarnaast zorgt de gel ervoor dat de porien niet afgesloten worden door bijv. dode huidcellen.


Hya4 Bright Eyes (8ml) €20,-
Deze gel gaat donkere kringen en zwelling tegen. Door de samenstelling wordt afvoer van vocht en afvalstoffen bevorderd.


Hya4 Pure (30ml) €49,-
Voor de jonge huid (20-30 jaar). Intensieve hydraterende gel. Voor het beste resultaat gebruiken in combinatie met de Lia dagcréme.


Hya4 Capimed (30ml) € 75,-

De Hya4 Capimed is uiterst geschikt voor het behandelen van rode verkleuringen van de huid, zoals rosacea en couperose.


Hya4 Bio Clear (50ml) €42,-
De Hya4 Bio Clear geeft de huid een extra boost vanwege de diepe reiniging. De gel verwijdert de oude huidcellen waardoor de huid zacht aanvoelt en er stralend uitziet!


 

Lia C6 producten:


Lia C6 II Dagcrème (50ml) €75,-
Deze dagcrème beschermt tegen UV straling (90%), en bevat zeealgen-extract en Matrixyl ® om collageen aan te maken en zo rimpelvorming te bestrijden. Zeer geschikt voor gevoelige en droge huid.

 

Lia C6 Nachtcrème (50ml) €79,-
De nachtcrème heeft dezelfde structuur als de Lia C6 II Dagcrème, met uitzondering van de UV bescherming. Daarnaast is er voor het nachtelijk herstel van de huid een vitamine A aan toegevoegd.


Lia C6 Dagcréme Young (50ml) €49,90
Speciaal ontwikkeld voor de jonge huid tot 20 jaar. Bevat geen anti-rimpel ingrediënten maar heeft wel dezelfde eigenschappen en biedt bescherming tegen UV-licht, net als de overige Lia C6 crémes.Lia C6 Hand Specialist (30ml) €19,-
Bevat geen anti-rimpel ingrediënten maar heeft een zeer krachtige bescherming tegen ouderdomsvlekken.

 

 Overige producten:


Microfoam Cleanser (150ml) €26,-
De Microfoam Cleanser is een milde reiniging die geschikt is voor de (zeer) gevoelige huid.


Soft Peel (200ml) € 39,-

Milde, maar zeer effectieve fruitzuurpeeling waarmee u dode huidcellen verwijdert. Hierdoor wordt in de diepere huidlagen de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.


Botolip (8ml) €25,-

Direct mooie volle lippen creëert u met de Botolip. Door de unieke samenstelling van slangengif en collageen verwijden de bloedvaatjes in de lip, met een direct resultaat.


Long Lashes (5ml) €49,-
Voor het verkrijgen van mooie lange en dikkere wimpers zijn 3 uiterst moderne high-tech peptides gecombineerd om dit product succesvol te maken! Zichtbare dikkere en langere wimpers na 4-8 weken. Kan ook voor dikkere wenkbrauwen gebruikt worden.


Sensi Care LSF30

(30ml) €19,-
(200ml) € 49,-
Hoge bescherming tegen UVA-stralen die ook wel oudmakende stralen genoemd worden. Deze dringen dieper in de huid, beschadigen het DNA van de huid en veroorzaken huidkanker. De UVB straling beschadigt ook de huid en veroorzaakt huidkanker. Deze straling is verantwoordelijk voor verbranding. 
Deze créme is waterafstotend, bevat een rijke water-olie formule. De créme is niet emulgatoren-vrij.

 

Sensi Care Facial Cleanser/Makeup Eye Remover (30ml) €14,-

Een uiterst milde door oogartsen geteste reinigingsvloeistof op basis van aloë vera, panthenol en allantoïne.

 

 

Let op: Bestel uw producten tijdig. De levertijd van sommige producten kan oplopen tot 4 (werk)dagen.

 

© 2015 Marlin's Studio for Skincare. All Rights Reserved.Webdesign: Joyz.