Permanent Ontharen voor heren

GLAD IS DE MODE! OOK VOOR MANNEN!


Permanente ontharing voor mannen.

Mannen besteden steeds meer aandacht aan hun uiterlijk. Ook ontharen behoort tegenwoordig tot de normale lichaamsverzorging van de man.
Waarom?

Hygiëne
Wanneer er geen haren zijn, kan hieraan geen transpiratie, vuil en bacteriën hechten, waardoor de kans op schimmels of ongewenste geurtjes vele malen kleiner word.

Irritatie
Ook wanneer er niet op een traditionele manier onthaart word, kan irritatie optreden. De gevolgen zijn vaak roodheid, ontstekingen, of zelfs kleine wondjes. Bij IPL ontharen zijn deze vormen van irritatie vrijwel uitgesloten. En na de behandeling bent u verlost van uw overtollige haren én de irritatie.
Scheren geeft ook vaak irritatie en ontstekingen. Hierdoor kan vaak niet regelmatig genoeg geschoren worden, waardoor mannen vaak ongewenst haar moeten laten staan tot de huid weer rustig is.

Sport
Mannen die fanatiek (top)sporten zoals wielrennen, worstelen en zwemmen hebben vaak dagelijks te maken met ontharen. Zo geeft een haarloze huid minder weerstand en grip, en is bij verwondingen de kans op infectie kleiner.
Daarnaast is het sporten zonder lichaamshaar erg comfortabel. Zo heb je het minder warm, verdampt transpiratie sneller en is sportmassage en tape minder pijnlijk. Denk ook eens aan bodybuilders waarbij de spieren beter uitkomen.

Esthetische voorkeuren
Glad is de mode, ook voor mannen.  En écht glad, bereik je niet door dagelijks te scheren. Harsen of epileren is vaak monnikenwerk, zeker bij een man. Hierdoor bied IPL ontharing je dé oplossing.

Ziektebeeld
Bij bepaalde ziektes, zoals bijvoorbeeld Parkinson kan het pijnlijk zijn wanneer haartjes groeien, zelfs dusdanig dat slapeloosheid een gevolg van de haargroei word.
Ook bij ernstige reuma en spierziekten kan het voorkomen dat mannen zich niet zelfstandig meer kunnen scheren.
Voor mensen met een vorm van deze ziekten is IPL  de oplossing.

Voor contra-indicaties klikt u in het menu op 'Wanneer kunt u niet behandeld worden?'

© 2015 Marlin's Studio for Skincare. All Rights Reserved.Webdesign: Joyz.