Drs. Jozijna van der MeijJozijna van der Meij (1981) was van jongs af aan al bezig met cosmetiek. Na het behalen van het artsexamen in 2009 heeft zij zich toegelegd op de cosmetische geneeskunde.

Zij is gespecialiseerd in rimpelbehandelingen en lasertechnieken.

 

Gedurende haar studie heeft ze speciale aandacht besteed aan plastische chirurgie. Als arts was zij werkzaam op de afdeling intensive care en algemene chirurgie in Tilburg en Venlo.

 

Precisie, mooie resultaten, meteen een behandelplan maken en uitvoeren maken voor haar dit vak speciaal.

 

Uiteraard bezoekt ze regelmatig congressen, workshops en seminars om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cosmetische chirurgie.

 

Jozijna vindt het belangrijk om fijn te leven en ook met veel plezier. Dit bereikt zij onder andere door te werken en met haar hobby's paardrijden, shoppen en skiën bezig te zijn.

 

Haar motto is: mooier en natuurlijk, natuurlijk mooi.

 

Drs. Jozijna van der Meij is uw behandelend arts bij Marlin's Studio for Skincare.

 

Voelt u zich thuis in uw eigen lichaam? Of stoort u zich ergens aan? 
Dit gevoel kan uw leven in grote mate beheersen. De mening van anderen over uw uiterlijk, blijkt daarbij maar een ondergeschikte rol te spelen. 
Niemand heeft immers zo’n afgewogen oordeel over uw uiterlijk als u zelf. En niemand anders kan weten hoe u zich voelt, als u in de spiegel kijkt.
De tijd dat cosmetische ingrepen alleen voor een kleine groep mensen was weggelegd is gelukkig voorbij. Jozijna biedt een breed scala betaalbare behandelingen.
Zij adviseert u altijd deskundig over de voordelen, maar ook over de eventuele nadelen van een behandeling. De keuze is uiteindelijk aan u. Het gaat immers om uw uiterlijk.
Bij Jozijna staat kwaliteit van de behandeling, klantvriendelijkheid en service centraal.

 

Meer informatie over Jozijna van der Meij vindt u hier.

 


© 2015 Marlin's Studio for Skincare. All Rights Reserved.Webdesign: Joyz.